Lara Leaves, akoestische coverband, akoestisch duo voor bruiloft, feest en achtergrond

akoestische coverband

perfecte akoestische coverband voor bruiloft, feest & achtergrond

Lara Leaves is een akoestische coverband geschikt voor bruiloft, feest & achtergrond. Deze band is misschien klein in bezetting (akoestisch duo of trio) maar groots in energie met een volle sound. 

 

Het repertoire van one akoestische coverband bestaat uit hét beste uit zestig jaar popmuziek, met daarnaast veel ruimte voor spontane verzoekjes. ​Voor ons staat een persoonlijke aanpak voorop. Zowel de muzikaliteit, spontaniteit als interactie maakt Lara Leaves uniek als coverband voor jouw bruiloft, feest of andere gelegenheden. Gangmaker op de dansvloer of intiem op de achtergrond. 

 

Wij spelen versterkt akoestisch met een goede controle over ons volume. Zodoende zijn wij ook de geschikte band voor locaties die te maken hebben met geluidsrestricties. 

Staat er een bruiloft, borrel of feest in de planning? Check onze akoestische coverband voor live muziek op maat. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om te kijken hoe onze band jouw dag onvergetelijk kan maken.

Lara

Leaves

Akoestische coverband, akoestische band

Kijksessie bijwonen?

Staat er een bruiloft op de planning? Is er een goede reden voor een feest? Kom eens langs op onze kijksessie waar wij een voorproefje geven van wat Lara Leaves als coverband te bieden heeft. Wij laten onszelf horen in zowel duo- als trio-bezetting tijdens een huiskamer sessie te Beek Montferland. Daarnaast is er genoeg ruimte om persoonlijk kennis te maken en de nodige vragen te stellen. Meld je aan per mail en jullie zijn van harte welkom!

Ivm enorme bruiloft & feest drukte staat onze volgende kijksessie pas gepland op zondag 9 oktober. Kun je niet zolang wachten om ons live te zien? Check dan onze agenda voor mogelijke openbare optredens.

Recente Reviews

coverband bruiloft & feest

29-08-2021
Avondfeest Bruiloft Kim & Wouter

"Vanaf moment één in jullie huiskamer concert een klik! Voelde kippenvel toen ik bij jullie op de bank zat. Ons festivalbruiloft de liefde 4 en was compleet met jullie als akoestische band! Alle gasten bleven slapen en we maakten er een heerlijk weekend van. Voetjes van de vloer met jullie muzikaliteit! Jullie stralen samen. En vierde de liefde echt met ons mee!"

07-08-2021

Avondfeest Bruiloft Natalia & Andrew

"Amazing small wedding performance!These guys were an absolute hit at our wedding and did a fantastic job! We were worried that our party would be too small to get wild, but these guys made the event incredibly fun! They were able to read the guests very well and got them all dancing, singing and having a really great time! Everyone after the event commented on how awesome they were and asking how we found them :)"

21-08-2021

Ceremonie & Borrel Jorien & Emrah

"Wat hebben we van jullie repertoire genoten! Veel positieve reacties van onze gasten ontvangen. Overgang van de nummers waren perfect, lekker spontaan, prachtige stem (dat is licht uitgedrukt) en leuke stel samen! Nogmaals dank dat jullie onze bruiloft compleet hebben gemaakt!"

13-06-2021

Ceremonie Laura & Rens

"Maartje en Sander hebben de muziek bij onze bruiloft ceremonie verzorgd. Wij zijn ontzettend blij dat we hen hiervoor gevraagd hebben- de muziek klopte helemaal met het plaatje dat wij voor ogen hadden en wij hebben achteraf ook veel complimenten mogen ontvangen over hoe zij dit samen neergezet hebben. Naar ons idee is dit akoestisch duo dan ook een absolute aanrader!"