top of page
Lara Leaves, akoestische coverband, akoestisch duo, band, coverband bruiloft, TessArt, akoestisch duo, akoestisch trio

Lara

Leaves

akoestische coverband

perfecte akoestische coverband voor bruiloft, feest & achtergrond

Lara Leaves is een versterkte akoestische coverband geschikt voor bruiloft, feest & achtergrond. Deze band is misschien klein in bezetting, als akoestisch duo of trio, maar groots in energie met een volle sound. Zang, gitaar en toetsen (trio) worden aangevuld met een kickdrum en handpercussie wat onze akoestische band uniek, energiek en passend voor iedere sfeer maakt!

 

Het repertoire van one akoestische coverband bestaat uit hét beste uit zestig jaar popmuziek, met daarnaast ruimte voor verzoekjes. ​Voor ons staat een persoonlijke aanpak voorop waarbij we inspelen op jouw wensen en die van de gasten. Zowel de muzikaliteit, spontaniteit als interactie maakt Lara Leaves ideaal als coverband voor jouw bruiloft, feest of andere gelegenheden.

 

Wij spelen versterkt akoestisch met een goede controle over ons volume. Zodoende zijn wij ook de geschikte band voor locaties die te maken hebben met geluidsrestricties. 

Dus staat er een bruiloft, borrel of feest in de planning? Check onze akoestische coverband voor live muziek op maat. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om te kijken hoe onze band jouw dag onvergetelijk kan maken. 

2023 gaat weer een fantastisch muzikaal & feestelijk jaar worden! Om alle aandacht te kunnen hebben voor onze bruidsparen en feestvierders hebben wij besloten iets minder optredens aan te nemen dan normaal. Wees er dus snel bij om jouw dag met Lara Leaves als akoestische band vast te leggen!

TessArt, Akoestische coverband, bruiloft, akoestisch duo, akoestisch trio
Akoestische band voor bruiloft, feest en achtergrond, akoestisch duo, akoestisch trio, bruiloft muziek

Kijksessie bijwonen?
JULI - Exacte datum volgt

Staat er een bruiloft op de planning? Is er een goede reden voor een feest? Kom eens langs op onze kijksessie waar wij een voorproefje geven van wat Lara Leaves als coverband te bieden heeft. Wij laten onszelf horen in zowel duo- als trio-bezetting. Daarnaast is er genoeg ruimte om persoonlijk kennis te maken en de nodige vragen te stellen. Meld je aan per mail en jullie zijn van harte welkom! 

Akoestische coverband, akoestisch duo, lara leaves, agenda, bruiloft_edited.jpg

coverband bruiloft & feest

Recente Reviews

18-11-2022

Avondfeest Marleen & Peter

Maartje en Sander hebben de muzikale omlijsting verzorgd van onze bruiloft. Wat maken zij er een feestje van. Geweldig! Ze waren zelfs behulpzaam om een demo in te spelen zodat we een openingsdans konden instuderen en die tijdens de bruiloft met live begeleiding konden dansen. Superduo!

14-08-2022

Ceremonie & Borrel Marloes & Michel

Lara Leaves heeft de ceremonie en borrel op onze bruiloft voorzien van een fantastische muzikale omlijsting. Heerlijk geluid, fantastische sfeer en last but not least zijn Sander en Maartje onwijs aardig en benaderbaar. Enorm veel dank voor jullie deel in onze bruiloft 🙏

02-07-2022

Ceremonie & Borrel AnneMarie & Rene

Amazing band ❤️
Lara Leaves made our wedding day perfect. They performed great songs during our ceremony and the reception, we danced, laughed and had so much fun! We can highly recommend them 👍

Akoestische coverband, akoestisch duo, lara leaves, agenda, bruiloft_edited.jpg

26-08-2022

Ceremonie & Borrel Conny & Peter

Wat een super duo! Prachtige stemmen, goede communicatie en meedenken met ons als bruidspaar. In de maanden naar onze bruiloft toe hebben ze heel goed met ons meegedacht. Helaas door onverhoopte en onverwachte persoonlijke omstandigheden lukte het Lara Leaves niet om op onze bruiloft te zijn. Desondanks en terwijl Maartje wel andere dingen aan haar hoofd had heeft ze die ochtend ervoor gezorgd dat er vervanging was zodat we toch akoestische live muziek op onze bruiloft hadden. Dank je wel voor alles Maartje & Sander! We hopen jullie alsnog en weer op een ander moment weer te kunnen boeken!

20-05-2022

Avondfeest Bruiloft Nikki & Jasper

Lara Leaves is echt een geweldige band. Ze traden op mijn bruiloft op en eigenlijk heeft de dansvloer continu vol gestaan. Heerlijke muziek en iedereen was erg positief over het optreden. Zeker een aanrader!

12-05-2022

Avondfeest Bruiloft Nelleke & Anne

Het was echt perfect! Maartje en Sander voelen als akoestisch duo de sfeer aan en spelen daar op in met alleen maar fantastische nummers. Jullie hebben er voor gezorgd dat onze feestavond compleet was 😍👌🏼 Bedankt!

06-05-2022

Jubileum Paul & Ans

Wat een feest hebben we gehad op vrijdag 6 mei! Een feest dat vooral door jullie drieën spectaculair werd!
Alles klopte, de verzoeknummers werden gebracht alsof ze al jaren in het repertoire zaten, dat vergt een super goede voorbereiding. Ook op de sfeer van het feest speelden jullie geweldig in! Het plezier spatte ervan af!😄
De dansvloer was van begin tot eind overbezet. Dat wil toch wel wat zeggen!!
We kregen veel enthousiaste reacties. Ook het contact met jullie was al snel heel warm en persoonlijk! Heel veel dank nogmaals!

bottom of page