top of page

AKOESTISCH DUO & TRIO

perfecte band voor bruiloft & feest

Sinds 2017 draait Lara Leaves fulltime als akoestische band voor bruiloften en feestjes door heel Nederland. Ons akoestisch duo en trio levert live muziek op maat door jouw wensen voorop te stellen. Met een breed repertoire, veel ervaring en vooral door een persoonlijke benadering maken wij ieder feest uniek en onvergetelijk.

Het grote 'verrassingseffect' is dat wij met een kleine bezetting een volle en energieke sound neer kunnen zetten. Gitarist Sander en zangeres Maartje maken standaard gebruik van een kickpedaal (bassdrum) en percussie (shakers & tamboerijn). Hierdoor is de akoestische band zowel geschikt voor een intieme setting als de gangmaker op de dansvloer. Het akoestisch duo kan aangevuld worden met toetsenist Sven voor een extra muzikale laag en driestemmige koortjes.

akoestisch duo, akoestisch trio, akoestische band, bruiloft, feest, verjaardag

onze werkwijze

akoestische duo & trio

Coverband bruiloft, kleine band feest, akoestisch duo, akoestische band, muziek duo

REPERTOIRE

60 JAAR HITS

De mogelijkheden zijn onbeperkt met Lara Leaves als akoestische duo. Wil je lekkere live muziek op de achtergrond of wellicht een dansje wagen? Met jaren ervaring als semi akoestisch duo en trio (met toetsenist) en een brede muzikale database spelen wij in op de gasten en zetten zo de gewenste sfeer neer. 

Van The Beatles tot Justin Bieber & van K3 tot Metallica. 

​Zestig jaar hits uit de popmuziek komen voorbij in het repertoire van deze akoestische band. Guilty pleasures, hits uit de top 40 maar vooral ook veel top 2000 repertoire. 

bottom of page