akoestisch duo Bruiloft

perfecte duo voor ceremonie & borrel

Trouwen ten tijden van het corona virus | Jullie willen de liefde vieren! Een onvergetelijke bruiloft in tijden van corona is zeker mogelijk. Als akoestisch duo hebben wij de afgelopen periode prachtige bruiloften mogen voorzien van live muziek op maat. Tijdens de huwelijks ceremonie, borrel of diner kan onze band een sfeervolle toevoeging bieden.

 

Een bruiloft ceremonie wordt onvergetelijk en uniek wanneer live muziek de bijzondere momenten ondersteunt. Jullie bepalen welke liedjes worden gespeeld. Daarnaast kan een borrel of diner sfeervol omlijst worden met live muziek van ons akoestische duo. Hierbij is het mogelijk voor de gasten om verzoekjes in te dienen, wat jullie dag nog persoonlijker maakt. 

Neem geheel vrijblijvend contact op om te kijken hoe ons akoestisch duo jullie bruiloft mede onvergetelijk kan maken. Lees meer over het inzetten van onze band op ceremonie, borrel, receptie of diner op onze 'Band Bruiloftpagina.

Lara Leaves

akoestische coverband

Akoestische band Lara Leaves verzorgt live muziek  op bruiloft, feest en als achtergrondmuziek. Een intieme bezetting met een hoge dosis energie & volle sound. Heerlijke akoestische muziek voor kleine gelegenheden maar ook perfect om alle gasten aan het dansen te krijgen.

Dit akoestisch duo of trio levert live muziek op maat. Speciale liedjes worden ingestudeerd en er is gelegenheid voor spontane verzoekjes op het moment zelf. Samen met de gasten maken wij er een onvergetelijk feest van.

​De perfecte coverband uit Gelderland voor jouw bruiloft, feest of op de achtergrond.

Akoestische coverband, akoestische band, akoestisch duo, coverband bruiloft, band feest

VOLG Ons

Kvk. 64026302

Site by Lara Leaves