top of page

Coverband Bruiloft

perfecte band voor jouw bruiloft

Sinds 2017 draait Lara Leaves fulltime als coverband voor bruiloften en feestjes door heel Nederland. Ons akoestisch duo en trio levert live muziek op maat door jouw wensen voorop te stellen. Met een breed repertoire, veel ervaring en vooral door een persoonlijke benadering maken wij ieder feest uniek en onvergetelijk.

Het grote 'verrassingseffect' is dat wij met een kleine bezetting een volle en energieke sound neer kunnen zetten. Gitarist Sander en zangeres Maartje maken standaard gebruik van een kickpedaal (bassdrum) en percussie (shakers & tamboerijn). Hierdoor is de akoestische band zowel geschikt voor een intieme setting als de gangmaker op de dansvloer. Het akoestisch duo kan aangevuld worden met toetsenist Sven voor een extra muzikale laag en driestemmige koortjes.

Coverband bruiloft, Lara Leaves, Djessica, akoestisch duo, akoestische band, bruiloft,  zangeres

onze werkwijze

coverband bruiloft

Coverband bruiloft, zangeres Maartje de Bruin
Puur & Energiek

Coverband Lara Leaves staat bekend om de volle sound en energieke optredens. Een intieme bezetting met een gitarist & zangeres die samen met een kickdrum en percussie de sound van een volle band kunnen neerzetten. Maak van het akoestisch duo een trio door de bezetting uit te breiden met een toetsenist. Wel lekker dansbaar, geen piepende oren ;)

Sander Thuss, gitarist bruiloft band, coverband bruilloft
Persoonlijke Aanpak

Bij Lara Leaves heb je niet te maken met een tussenpersoon of boekingskantoor. Je hebt direct contact met zangeres Maartje & gitarist Sander om zo makkelijk jouw wensen te kunnen bespreken. Zo maken wij de muzikale bijdrage zo passend mogelijk voor jouw feest, bruiloft, etc. Check ook onze kijksessie om een keertje langs te komen voor een voorproefje.

ValerieVisschedijk, Coverband bruiloft, Lara Leaves, akoestisch duo, akoestische band, coverband, bruiloft
live muziek op maat

Graag horen wij jouw muzikale smaak en speciale verzoekjes voor bijvoorbeeld een openingsdans, ceremonie of gewoon omdat deze niet mogen ontbreken op jouw bruiloft. Daarnaast staat onze coverband bekend om het aannemen van spontane verzoekjes. Laat ook jouw gasten de soundtrack van de dag bepalen. 

TessArt, Lara Leaves, band, coverband, akoestisch, bruiloft, feest, akoestisch duo, muziek

Repertoire

60 jaar hits

De mogelijkheden zijn onbeperkt met Lara Leaves als coverband. Wil je lekkere live muziek op de achtergrond of juist de voetjes van de vloer op jouw bruiloft? Met jaren ervaring en een brede muzikale database spelen wij in op de gasten en zetten zo de gewenste sfeer neer. 

Van The Beatles tot Justin Bieber & van K3 tot Metallica. 

​Zestig jaar hits komen voorbij in het repertoire van deze akoestische band waarbij ingespeeld wordt op de wensen van de gasten. Guilty pleasures, hits uit de top 40 maar vooral ook veel top 2000 repertoire.

bottom of page