band bruiloft

akoestische coverband

Een bruiloft is een zeer persoonlijke aangelegenheid . De rest van jullie leven kijk je terug op deze speciale dag die je tot in de puntjes hebt voorbereid. Wij bieden dan ook graag onze akoestische band aan om dit plaatje compleet te maken. Bij ons staat een persoonlijke aanpak voorop. Middels kijksessies, telefonisch en mail contact leveren wij akoestische live muziek op maat voor jullie bruiloft.

Sander en Maartje vormen akoestisch duo Lara Leaves, waar toetsenist Sven aan toegevoegd kan worden voor een extra muzikale laag. Check de mogelijkheden voor jullie ceremonie, receptie of avondfeest met deze coverband. 

Akoestische coverband, band bruiloft, coverband bruiloft,

perfecte coverband voor jouw bruiloft

 

live muziek bruiloft ceremonie

akoestisch duo of trio

Het moment is daar; de bruiloft ceremonie! Je mag nu ten aanzien van vrienden en familie elkander het ja-woord geven. Naast de keuze van de locatie, aankleding en trouwambtenaar is het mogelijk om met live muziek door een akoestische band de ceremonie nog persoonlijker te maken.  

Door de nodige ervaring weten wij als band dat een huwelijksceremonie of kerkelijke inzegening enkele momenten kent waarbij live muziek een belangrijke rol kan spelen: aankomst bruid/bruidegom, ondertekenen trouwakte en het vertrek van het kersverse bruidspaar. Er wordt soms ook gevraagd om een muzikaal intermezzo te spelen waarbij een speciaal liedje centraal staat. 

Het is geheel aan jullie welke liedjes er gespeeld worden. Wij zullen deze nummers instuderen en op maat uitvoeren tijdens jullie ceremonie. Lara Leaves is te boeken als akoestisch duo of akoestisch trio op jouw bruiloft ceremonie. 

band ceremonie bruiloft, akoestisch duo ceremonie, zangeres ceremonie
 
coverband bruiloft receptie, band receptie, akoestisch duo

live muziek bruiloft receptie

akoestisch duo of trio

Het ja-woord is gegeven en de volgende prachtige momenten staan te wachten op jullie bruiloft. Een receptie, borrel of wellicht diner kunnen muzikaal omlijst worden met live muziek door een akoestische band. Hierbij is het aan jullie welke rol muziek inneemt. Heerlijk voor op de achtergrond of juist wat prominenter waarbij wellicht de heupen al losgemaakt worden voor de avond. 

Met ons akoestisch duo of trio kunnen wij inspelen op jouw wensen en de sfeer die jullie willen neerzetten. Wij vermaken de gasten graag met ons brede repertoire op de voor- of achtergrond. Middels interactie spelen wij niet alleen jullie favorieten, maar ook die van de gasten. Zo draagt iedereen bij aan de soundtrack van jullie bruiloft.

Het is altijd mogelijk om Lara Leaves op meerdere momenten van de dag in te zetten als akoestische coverband. Boek bijvoorbeeld ons akoestisch duo voor de ceremonie en voeg de toetsenist toe op de aansluitende borrel voor extra power met ons trio bezetting. Bel of mail gerust om te kijken wat onze band kan betekenen voor jouw bruiloft.

 

live muziek bruiloft avondfeest

akoestische band

De hakken worden ingeruild voor sneakers en de stropdassen gaan af: tijd om los te gaan op het feest! Onze akoestische coverband biedt live muziek op maat. Of je nu gaat voor festival vibes, een intieme setting in de natuur of juist uitbundig in een zaal?

Met een breed repertoire en jaren ervaring maken wij ieder feest onvergetelijk. Dit doen wij door een mooie mix te maken van jullie muzieksmaak en verzoekjes, ons eigen repertoire en de spontane verzoekjes van de gasten. Onze akoestische band speelt in op de sfeer waardoor ieder optreden uniek wordt.

Als akoestische coverband maken wij gebruik van een kickpedaal (elektronische bassdrum) en handpercussie. Op deze manier wordt onze muziek energiek en dansbaar zonder dat je gasten met piepende oren naar huis gaan. Het is mogelijk om een toetsenist toe te voegen aan het akoestische duo voor meer muzikale lagen en driestemmige zang. 

Wij denken graag met jullie mee op welke manier onze coverband een muzikale bijdrage kan leveren aan jullie bruiloft. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor vragen of een passende offerte voor jullie huwelijk.

Coverband bruiloft avondfeest, band feest
 

Bruiloft muziek tips

van akoestische coverband Lara Leaves

Natuurlijk is er niks mooiers dan persoonlijke liedjes op jullie bruiloft. Een mooie herinnering aan een vakantie, eerste date, samen zwijmelen bij een concert of dat ene nummer dat jullie beiden uit volle borst meezingen in de auto.

​Als akoestische coverband mogen wij vaak onderdeel zijn van ceremonies, recepties en avondfeestjes van bruiloften. Deze ervaringen zorgen voor de nodige muzikale inspiratie die wij aankomende bruidsparen niet willen onthouden.

Graag bieden wij een Spotify Playlist met muziek tips voor de muzikale invulling van jullie bruiloft. Geschikte liedjes voor ceremonie of je openingsdans. Daarbij natuurlijk de kanttekening dat deze romantische nummers nog persoonlijker worden op het moment dat ze live gespeeld worden ;)

Hopelijk helpen onze ervaringen om jullie bruiloft uniek & onvergetelijk te maken!

Muziek bruiloft, live muziek tips bruiloft

muziek tips

Ben E. King - Stand by me

Ed Sheeran - Tenerife Sea

Eva Cassidy - Fields of gold

IOS - Altijd wel iemand

Jason Mraz - I'm yours

Justin Timberlake - Can't stop the feeling​

Louis Armstrong - What a wonderful world
​Maan/Guus - Jij bent de liefde

Metallica - Nothing else matters

Mumford & Sons - I will wait

Paper Kites - Bloom

Peter Gabriel - Book of love

Snow patrol - Just say yes

Train - Marry me

U2 - With or without you
Walk the Moon - Shut up and dance