top of page

akoestische coverband

band bruiloft

perfecte coverband voor jouw bruiloft

Een bruiloft is een zeer persoonlijke aangelegenheid. Een speciale dag die je tot in de puntjes voorbereid en waar je nog lang met plezier naar terugkijkt. Wij bieden dan ook graag onze akoestische band aan om dit plaatje compleet te maken. Bij ons staat een persoonlijke aanpak voorop. Middels kijksessies, beeldbellen, telefonisch en mail contact maken we samen een passende muzikale invulling voor een onvergetelijke bruiloft. Door jaarlijks zo'n 80 tot 100 bruiloften muzikaal te begeleiden en eind 2023 eindelijk zelf in het huwelijksbootje te stappen, zijn wij inmiddels redelijke ervaringsdeskundigen. Onze kennis en tips delen wij dan ook graag met jullie!

Sander en Maartje vormen akoestisch duo Lara Leaves, waar een toetsenist aan toegevoegd kan worden voor een extra muzikale laag. Check op deze pagina de mogelijkheden voor jullie ceremonie, receptie of avondfeest met deze akoestische coverband. 

Akoestisch duo ceremonie

live muziek bruiloft ceremonie

akoestisch duo of trio

Het moment is daar; de bruiloft ceremonie! Je mag nu ten aanzien van vrienden en familie elkander het ja-woord geven. Naast de keuze van de locatie, aankleding en trouwambtenaar is het mogelijk om met live muziek door een akoestische band de ceremonie nog intiemer te maken.  

Door de nodige ervaring weten wij als band dat een huwelijksceremonie of kerkelijke inzegening enkele momenten kent waarbij live muziek een belangrijke rol kan spelen: aankomst bruid/bruidegom, ondertekenen trouwakte en het vertrek van het kersverse bruidspaar. Er wordt soms ook gevraagd om een muzikaal intermezzo te spelen waarbij een speciaal liedje centraal staat. 

Het is geheel aan jullie welke liedjes er gespeeld worden. Wij zullen deze nummers instuderen en op maat uitvoeren tijdens jullie ceremonie. Lara Leaves is te boeken als akoestisch duo of akoestisch trio op jouw bruiloft ceremonie. Lara Leaves op je ceremonie kan al vanaf € 660,-. Voeg daar nog 2 live sets aan toe op je aansluitende borrel of receptie om het plaatje compleet te maken. Deze veel geboekte invulling (3 uur akoestisch duo) kan vanaf € 900,- (excl. reiskosten en 9% btw).
 

Het is voor ons mogelijk om naast de live muziek ook de trouwambtenaar uit te versterken via ons geluidssysteem (zonder extra kosten). Geef dit vooraf bij ons aan en we nemen een extra microfoon en statief mee, geen probleem!

Kevin Olislagers, zangeres ceremonie, muziek duo bruiloft, akoestisch duo, band
Akoestisch duo receptie
Zangeres bruiloft, akoestisch duo, ceremonie, receptie, band, coverband, feest

live muziek bruiloft receptie

akoestisch duo of trio

Het ja-woord is gegeven en de volgende prachtige momenten staan te wachten op jullie bruiloft. Een receptie, borrel of wellicht diner kunnen muzikaal omlijst worden met live muziek door een akoestische band. Hierbij is het aan jullie welke rol muziek inneemt. Heerlijk voor op de achtergrond of juist wat prominenter waarbij wellicht de heupen al langzaam losgemaakt worden voor de avond. 

Met ons akoestisch duo of trio kunnen wij inspelen op jouw vooraf besproken wensen en de sfeer die jullie willen neerzetten. Wij vermaken de gasten graag met ons brede repertoire op de voor- of achtergrond. Door onze ervaring kunnen wij de sfeer inmiddels perfect aanvoelen om zowel jullie als de gasten van de juiste muziek te kunnen voorzien. 

Een veel geboekte invulling is ons akoestisch duo op zowel de ceremonie als aansluitende borrel. Daarnaast kun je ook kiezen voor Maartje & Sander als akoestisch duo op je ceremonie, waarbij de toetsenist vervolgens aansluit tijdens de borrel voor wat extra power. Bel of mail gerust om te kijken wat onze band kan betekenen voor jouw bruiloft.

Band avondfeest bruiloft

live muziek bruiloft avondfeest

akoestische band

De hakken worden ingeruild voor sneakers en de stropdassen gaan af: tijd om los te gaan op het feest! Onze akoestische coverband biedt live muziek op maat, ook om lekker op los te gaan. Met blote voeten dansend in het gras op je festival bruiloft of in een prachtige zaal de openingsdans inzetten waarna je gasten volgen.

Met een breed repertoire en jaren ervaring maken wij ieder feest onvergetelijk. Dit doen wij door te luisteren naar jullie wensen en muzikale smaak en door in te spelen op de gasten. Wij studeren voor de gelegenheid enkele speciale verzoekjes in voor bijvoorbeeld een openingsdans of slotnummer. Onze akoestische band speelt in op de sfeer waardoor ieder optreden uniek wordt. 

Als akoestische coverband maken wij gebruik van een kickpedaal (elektronische bassdrum) en handpercussie. Op deze manier wordt onze muziek energiek en dansbaar zonder dat je gasten met piepende oren naar huis gaan. Het volume houden wij zodanig dat er ten alle tijde gekletst kan worden maar de beat ook uitnodigt om lekker te dansen. Het is mogelijk om een toetsenist toe te voegen aan het akoestische duo voor meer muzikale lagen. 

Wij denken graag met jullie mee op welke manier onze coverband een muzikale bijdrage kan leveren aan jullie bruiloft. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor vragen of een passende offerte voor jullie huwelijk.

Coverband bruiloft avondfeest, band feest bruiloft, akoestische band, huwelijk
Bruiloft Muziek Tips

Bruiloft muziek tips

van akoestische coverband Lara Leaves

Natuurlijk is er niks mooiers dan persoonlijke liedjes op jullie bruiloft. Een mooie herinnering aan een vakantie, eerste date, samen zwijmelen bij een concert of dat ene nummer dat jullie beiden uit volle borst meezingen in de auto.

​Als akoestische coverband mogen wij vaak onderdeel zijn van ceremonies, recepties en avondfeestjes van bruiloften. Deze ervaringen zorgen voor de nodige muzikale inspiratie die wij aankomende bruidsparen niet willen onthouden.

Graag bieden wij een Spotify Playlist met muziek tips voor de muzikale momenten van jullie bruiloft. Geschikte liedjes voor ceremonie of je openingsdans. Daarbij natuurlijk de kanttekening dat deze romantische nummers nog persoonlijker worden op het moment dat ze live gespeeld worden ;)

Hopelijk helpen onze ervaringen om jullie bruiloft uniek & onvergetelijk te maken!

Muziek bruiloft, live muziek tips bruiloft, ceremonie, akoestisch duo

muziek tips

Ben E. King - Stand by me

Ed Sheeran - Tenerife Sea

Eva Cassidy - Fields of gold

IOS - Altijd wel iemand

Jason Mraz - I'm yours

Justin Timberlake - Can't stop the feeling​

Louis Armstrong - What a wonderful world
​Maan/Guus - Jij bent de liefde

Metallica - Nothing else matters

Mumford & Sons - I will wait

Paper Kites - Bloom

Peter Gabriel - Book of love

Snow patrol - Just say yes

Train - Marry me

U2 - With or without you
Walk the Moon - Shut up and dance

bottom of page