Media & reviews

akoestische coverband

Lara Leaves is een akoestische coverband geschikt voor bruiloft, feest & achtergrond. Deze band is misschien klein in bezetting (akoestisch duo of trio) maar groots in energie met een volle sound. 

 

Het repertoire bestaat uit hét beste uit zestig jaar popmuziek, met daarnaast veel ruimte voor spontane verzoekjes. ​Voor ons staat een persoonlijke aanpak voorop. Zowel de muzikaliteit, spontaniteit als interactie maakt Lara Leaves uniek als coverband, geschikt voor bruiloft, feest of andere gelegenheden. Gangmaker op de dansvloer of intiem op de achtergrond.

Staat er een bruiloft, borrel of feest in de planning? Check onze akoestische coverband voor live muziek maat. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om te kijken hoe onze band jouw dag onvergetelijk kan maken.

  • Facebook - Lara Leaves, akoestische coverband, akoestisch duo
  • Instagram - Lara Leaves, akoestische coverband, akoestisch duo
  • YouTube - Lara Leaves, akoestische coverband, akoestisch duo
 

reviews

 
reviews 2021

29-08-2021
Avondfeest Bruiloft Kim & Wouter

"Vanaf moment één in jullie huiskamer concert een klik! Voelde kippenvel toen ik bij jullie op de bank zat. Ons festivalbruiloft de liefde 4 en was compleet met jullie! Alle gasten bleven slapen en we maakten er een heerlijk weekend van. Voetjes van de vloer met jullie muzikaliteit! Jullie stralen samen. En vierde de liefde echt met ons mee!"

07-08-2021

Avondfeest Bruiloft Natalia & Andrew

"Amazing small wedding performance!These guys were an absolute hit at our wedding and did a fantastic job! We were worried that our party would be too small to get wild, but these guys made the event incredibly fun! They were able to read the guests very well and got them all dancing, singing and having a really great time! Everyone after the event commented on how awesome they were and asking how we found them :)"

21-08-2021

Ceremonie & Borrel Jorien & Emrah

"Wat hebben we van jullie repertoire genoten! Veel positieve reacties van onze gasten ontvangen. Overgang van de nummers waren perfect, lekker spontaan, prachtige stem (dat is licht uitgedrukt) en leuke stel samen! Nogmaals dank dat jullie onze bruiloft compleet hebben gemaakt!"

13-06-2021

Ceremonie Laura & Rens

"Maartje en Sander hebben de muziek bij onze ceremonie verzorgd. Wij zijn ontzettend blij dat we hen hiervoor gevraagd hebben- de muziek klopte helemaal met het plaatje dat wij voor ogen hadden en wij hebben achteraf ook veel complimenten mogen ontvangen over hoe zij dit samen neergezet hebben. Naar ons idee dan ook een absolute aanrader!"

 

02-10-2020

Ceremonie Kim & Roel

"Op 2 oktober hebben we mogen genieten van Lara Leaves bij onze ceremonie. We kunnen van harte aanraden om Maartje en Sander bij je ceremonie te hebben! Ze nemen niet meer ruimte in dan 2 gewone gasten, maar zorgen wel voor een heel warm en intiem sfeertje. Ze stralen en genieten overduidelijk van het spelen! Achteraf gezien zijn we ergens wel blij dat we het feest moesten annuleren, want anders waren we nooit op het idee gekomen om ze bij onze ceremonie uit te nodigen. Dit hadden we voor geen goud willen missen! Maartje, Sander, heel hartelijk dank voor jullie prachtige muziek tijdens onze ceremonie! Het was ontroerend, mooi...alles wat we hadden gehoopt en meer!"

reviews 2020

13-08-2020

Avondborrel Bruiloft Ilse & Michel

"Mede dankzij Lara Leaves hebben wij een fantastisch avondfeest gehad op onze bruiloft. Maartje en Sander kunnen echt geweldig mooi zingen en dit begeleiden met hun muziek. Hier hebben we van onze gasten veel complimenten voor gekregen. Ondanks dat er door de corona maatregelen niet gedanst mocht worden, hebben zij de sfeer zo neergezet, dat het als een gewone dansavond voelde. Ook hebben zij het nummer voor onze openingsdans tot in detail ingestudeerd, zodat de timing voor onze dans perfect ging. Een absolute aanrader voor een feest!"

04-09-2020

Avondfeest Jet & Wim

"Afgelopen vrijdag speelden jullie op onze bruiloft in de Woeste Hoeve. Ondanks de beperkingen door de Corona hebben jullie de juiste noot geraakt en door jullie persoonlijke aanpak en betrokkenheid ervoor gezorgd dat we een perfecte muzikale avond hebben gehad.

 

Dank jullie wel voor jullie bijdrage aan onze onvergetelijke dag"

11-07-2020

Bruiloftreceptie Jeanette & Vincent

"Lara Leaves heeft ons feest echt compleet gemaakt. We waren zelf erg tevreden, maar wat hebben we ook veel complimenten ontvangen van onze gasten.

 

Dankjulliewel!!"

 

28-12-2019

Jubileum Hanneke & Arjan

"Wat leuk dat jullie met je 3-koppige band ons feestje tot een prachtfeest maakten. We hebben genoten en veel leuke reacties ontvangen; voor velen een onbekende en aangenaam verrassende band. Het geluid was niet té overheersend maar lekker dansbaar. Top dat jullie gehoor gaven aan verzoeknummers en daar een persoonlijk tintje aan gaven. ("Blauwe dag" werd op tekst van onze dochters "Ouwe dag".) Professioneel én laagdrempelig; groots én subtiel. Enthousiast en veelzijdig. Oja en super dat Maartje en Sander zo perfect aangevuld worden door toetsenist Sven. Dank jullie wel!"

reviews 2019

30-11-2019

Verjaardagsfeest Jeroen

"Kom ik als gast op de verjaardag van mijn zwager in de Zaanstreek. Ontmoet ik muzikanten uit mijn eigen streek, de liemers!! Verzoekjes werden uitdagingen, maar jullie zijn ze aangegaan. Hoogtepunten, de Dolly Dots en Normaal ( in dialect, in de Zaanstreek door de harde kern van begin tot eind meegezongen).Jullie zijn toppers!!!!!"

29-11-2019

Bedrijfsborrel

"Top entertainment.Gewoon een erg goed duo. Ze klinken erg goed zowel vocaal als muzikaal. Ook voelen ze de sfeer goed aan en spelen daar erg goed op in. M.a.w. echt een aanrader en als de gelegenheid er is zullen we ze zeker weer vragen. Gr. Rob"

02-11-2019

Verjaardag Karel

"Top! Maartje en Sander speelden tijdens mijn 50-jarige verjaardagsfeestje. Ze waren enorm goed in staat zich aan te passen aan de sfeer en het publiek. Op de achtergrond als de stemming daarom vroeg en op de voorgrond als er aanleiding was. En ze zijn ook nog eens goed voorbereid en ontzettend plezierig in het contact. Absolute aanrader voor sfeerverhoging tijdens feestje! Veel dank"

20-09-2019

Avondfeest Bruiloft Gwen & Bas

"Onze bruiloft was een groot familie feest, 150 mensen waarvan 40 kinderen! Dat is een grote uitdaging want als de kinderen moe zijn nemen ze de ouders mee naar huis, en raakt de dansvloer leeg. Dat wilde we niet dus zochten we naar een kind-vriendelijke band. We kwamen uit bij Lara Leaves en mochten komen luisteren naar een kijk sessie. De sfeer was super en Maartje zong prachtig,  dat gaf al veel vertrouwen.  Daarnaast waren ze ook nog bereid om een openingsdans in te studeren én een nummer te begeleiden dat een nichtje graag wilde zingen voor ons. Het was een waanzinnig feest de kinderen hadden een fantastische avond, alle verzoek nummers konden, niets was te gek, ook later op de avond kon een vriendin nog spontaan een nummer mee zingen. Zo wisten ze er een groot feest van te maken, helemaal afgestemd op de avond. Ook het gooien van het boeket was heel leuk, we hadden dat niet besproken maar een moment oogcontact met Maartje en een paar minuten later stonden alle vrijgezelle dames op de dansvloer.  Kortom als je een band zoek die bereid is om alles uit de kast te trekken om jouw avond helemaal te laten slagen, dan kunnen we Lara Leaves 100% aanbevelen!""

07-09-2019

Verjaardag Patricia

"Wat hebben we enorm genoten van jullie aanwezigheid op ons tuinfeest. Van jullie muzikaliteit, maar ook van jullie persoonlijkheid. Er werd goed op de sfeer en verzoekjes ingespeeld. We hebben erg veel complimenten ontvangen. Jong en oud....jullie wisten iedereen op de dansvloer te krijgen. Nogmaals dankjewel, jullie zijn toppers."

24-05-2019

Bruiloft Jenieke & Harrie

"Wij vonden hen een fantastisch muziekduo. Zij waren in de aanloop naar het feest goed bereikbaar, wilden mee denken en erg flexibel. Dit was op de avond zelf ook het geval. Zij wisten goed in te spelen op de sfeer en konden vele verzoekjes spelen. Een breed repertoire met uitstekende begeleiding en zang, hebben onze verwachtingen zeker overtroffen. Ook de feestgasten waren zeer te spreken over het duo!"

reviews 2018

29-09-2018

Bruiloft Mariette & Axel

"Onze bruiloft was helemaal fantastisch door de muzikale bijdrage van Lara Leaves! Werkelijk al onze verzoekjes werden prachtig gecoverd en door jullie warme en enthousiaste uitstraling was er heel spontaan contact met ons en onze gasten. Jullie zijn een garantie voor een geslaagd feest! Echt een aanbeveling!! Bedankt!!"

23-09-2018

Avondfeest Bruiloft Hadassah & Jan

"Geweldig goede, professionele artiesten met een superbreed aanbod van covers, echte gangmakers, en geen noot verkeerd!"

 

22-09-2018

Ceremonie Judith & Dennis

"Echt een onvergetelijke mooie bijdrage hebben jullie gegeven aan onze bruiloftsceremonie. Jullie zijn in staat geweest om de juiste sfeer te creëren en onze persoonlijke favorieten tijdens de ceremonie zijn bijzonder mooi gezongen door jullie.​We keken er al enorm naar uit, maar de verwachtingen zijn zelfs nog overtroffen! Heel veel dank! We gunnen nog veel mensen jullie bijdrage bij het vieren van belangrijke momenten in het leven."

15-06-2018

Ceremonie & Borrel Nicole & Rene

"Fantastische dag gehad! Lara Leaves heeft bij ons de muziek bij de ceremonie en middagborrel verzorgd. Zowel wij als onze gasten hebben enorm genoten en tijdens de ceremonie zelfs bij iedereen een brok in de keel bezorgd door de mooie stem van Maartje. Ze hebben echt een mooie chemie met elkaar, waarbij je kan zien dat ze zelf ook echt genieten van muziek maken. Naast mooie muziek maken zijn ze ook heel prettige personen."

14-07-2018

Receptie Huwelijk Peter

"Lara Leaves speelde tijdens de receptie van ons trouwfeest. Hun enthousiasme werkte aanstekelijk, ze konden vlot met verzoekjes om en zochten voortdurend interactie met het publiek. Dankzij hen zat de sfeer meteen goed en kwam ons feest vlot op gang. Het moment dat ze plots een kinderliedje speelden voor onze dochter van 7 maanden: prijsloos. We kregen ook heel veel complimenten over deze band, mensen vroegen zich vaak af waar we deze hadden gevonden."

10-02-2018

Verjaardagsfeest Ingrid

"Wat een prachtige stemmen, muzikaliteit, sprankeling en een super fijne sfeer! Maartje en Sander wat een fantastische band zijn jullie. Dank voor jullie muzikale invulling bij mijn feestje! Iedereen was enthousiast en we hebben heerlijk gedanst en gezongen. Al mijn verwachtingen zijn overtroffen, dank!!"

08-02-2018

Avondfeest Bruiloft Jennifer & Stefan

"Wat een feest hebben jullie van onze bruiloft gemaakt. Iedereen, onze jongste gast was 2 en de oudste 75 heeft genoten. Jullie zijn erin geslaagd zelfs mijn moeder te laten dansen, wat een mooi moment was dat! Van te voren goed contact gehad waarin we onze wensen door konden geven. Het was zo leuk om te horen dat alles wat we benoemd hadden terug is gekomen in jullie speellijst. Daarnaast konden onze gasten verzoekjes indienen waar jullie meteen op in gingen. Een aanrader voor iedereen!"