top of page

akoestische coverband

MEDIA & REVIEWS

Jaarlijks speelt onze akoestische coverband op zo'n 150 verschillende feestjes en bruiloften. Op deze pagina proberen wij je een impressie te geven van onze sound en de beleving van onze muzikale bijdrage op bruiloft, feest en meer!

 

Bekijk onze filmpjes en lees de reviews om een beeld te krijgen van ons als muzikant en als mens. Wij staan niet alleen bekend om onze energieke muzikale kwaliteiten en speelplezier maar ook onze betrokkenheid. Je kan ons altijd benaderen voor vragen en wij denken graag mee. Ons akoestisch duo en trio is leuk om naar te luisteren en naar te kijken, voor jong & oud!

Staat er een bruiloft, borrel of feest in de planning? Check onze akoestische coverband voor live muziek maat. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om te kijken hoe onze band jouw dag onvergetelijk kan maken.

Media, Lara Leaves, Akoestische coverband, akoestisch duo, bruiloft, feest
Foto's
Reviews

coverband bruiloft & feest

RECENTE REVIEWS

28-07-2023

Avondfeest Bruiloft, Rowenna & Marijn

We hadden een weddingplanner, Sylvia Peek Events, gevraagd om een goede tip voor een leuk coverbandje en ze kwam met Lara Leaves.... Gezocht op YouTube en we dachten, dat moet echt wel leuk worden! Enige twijfel gehad omdat we dachten, tja, duo of trio, waar doen we goed aan? uiteindelijk toch nog gekozen voor het trio. Toen was het zo ver, de feestavond met zo'n 40 gasten begon. En het was oprecht vanaf het 1e nummer na onze "geweldige schuifel" echt een knaller. De band voelde goed aan welke muziek het beste paste en de verzoeknummers vielen perfect op hun plek. Voor ons en de gasten, een onvergetelijke avond. Na afloop nog even met jullie mogen napraten en daar nog even kennis gemaakt met echt leuke mensen! Nu enige tijd later, ook van onze gasten te horen gekregen dat ze jullie echt heel goed en leuk vonden. Nogmaals enorm bedankt!

21-07-2023
Avondfeest Bruiloft, Jeska & Anton

Voor ons trouwfeest hadden we Lara Leaves in duo bezetting. Ze hebben ervoor gezorgd dat ons feest onvergetelijk was! Mensen konden heerlijk dansen, er werd meegezongen en er werden de hele avond verzoekjes ingediend. Ondanks dat Maartje en Sander met z'n tweeën waren, klonk het alsof er een hele band stond! Het zijn gezellige mensen met wie we in het hele proces naar onze bruiloft toe goed contact hebben gehad.

Kortom, ze stegen boven alle verwachtingen uit en we zouden ze aan iedereen die nog een band zoekt voor zijn feest aanraden!

22-06-2023

Avondfeest Bruiloft, Karin & Ard

Wij willen jullie ontzettend bedanken voor jullie muzikale bijdrage aan ons feest. Het was geweldig. Iedereen heeft genoten van jullie muziek! Ik heb mensen zien dansen die ik nog nooit heb zien dansen🤪 Zo leuk! En Maartje wat heb je een fantastische stem! Ook van  onze dochters moest ik zeggen dat ze jullie muziek erg leuk vonden😉 Ook zij hebben genoten van jullie muziek! 

Heel erg bedankt 😄

13-05-2023
Ceremonie & Borrel, Brenda & Walter

“Bedankt!!!! Jullie waren en zijn geweldig! We hebben echt genoten en de gasten ook!! Mede dankzij jullie was het een perfecte dag !! Ik ben echt oprecht heel erg blij dat jullie erbij konden zijn!”

13-05-2023

Avondfeest Bruiloft, Sophie & Mark

“We hebben zo ongelofelijk genoten van afgelopen zaterdag! Het is haast niet in woorden te vatten. Door jullie fantastische optreden hebben we de hele avond de liefde gevierd met al onze dierbaren op de dansvloer. En ook bedankt voor het prachtige laatste moment, waarbij we nog even samen waren - zo waardevol. 

We zullen het nooit vergeten.”

06-05-2023

Jubileum, Brigit & Marc

“Wat een heerlijk feest hebben we gehad!

Samen met Lara Leaves lekker genoten van onze vrienden en familie. Het enthousiasme waarmee Maartje, Sander en Sven hun brede repertoire spelen is zeer aanstekelijk. Een beetje retro, dan weer modern, soms lekker soul maar ze kunnen ook effe lekker knallen. Heerlijk om te dansen en gezellig om bij te kletsen met de gasten. Ze stralen gezelligheid uit, brengen een intieme sfeer en hebben plezier in het spelen en stralen dat uit. Dat zorgde voor de hele avond een volle dansvloer.

Prettig in omgang en bereid om je persoonlijke wensen te bespreken. Ontzettend leuk was de luistersessie bij jullie thuis. Maartje, Sander en Sven, bedankt voor jullie geweldige bijdrage!!!!”

14-04-2023

Ceremonie & Avondfeest, Lize & Rogér

“Lara Leaves, of liever gezegd Maartje en Sander hebben zowel onze huwelijksceremonie als ons avondfeest muzikaal ondersteund. En onze verwachtingen zijn meer dan overtroffen. Tijdens de ceremonie creëerden Maartje en Sander een hele intieme sfeer met muziek en hun prachtige stemgeluid. Niet alleen wij als bruidspaar waren ontroerd, maar ook onze daggasten hebben een traantje weggepinkt en praatten vol lof over de bijdrage van Lara Leaves. En hetzelfde gebeurde tijdens het avondfeest. Daar was de sfeer feestelijk en uitbundig. Zelfs de meest vastgeroeste gasten waagden zich aan een aantal danspassen. Maartje en Sander speelden heel goed in op wat wij mooi vonden, maar hadden met hun muziek tevens een goede interactie met onze gasten. Tot op de dag van vandaag krijgen we nog steeds lovende kritieken op Lara Leaves als band tijdens ons huwelijk. Dankjewel Maartje en Sander voor alles! Wij hebben jullie leren kennen als hele fijne en warme mensen en in combinatie met jullie fantastische optreden is onze trouwdag nog onvergetelijker is geworden!”

08-04-2023

Verjaardagsfeest, Esther & Jeffrey

"Een heerlijke feestje gehad met Lara Leaves! 

Maartje en Sander maken prachtige muziek, eerst wat op de achtergrond en later ook zeker lekker swingen en feesten.

Spelen goed in op het publiek.

Zeer diverse muziek, voor jong en oud, wij hebben genoten!"

18-11-2022

Avondfeest Marleen & Peter

Maartje en Sander hebben de muzikale omlijsting verzorgd van onze bruiloft. Wat maken zij er een feestje van. Geweldig! Ze waren zelfs behulpzaam om een demo in te spelen zodat we een openingsdans konden instuderen en die tijdens de bruiloft met live begeleiding konden dansen. Superduo!

26-08-2022

Ceremonie & Borrel Conny & Peter

Wat een super duo! Prachtige stemmen, goede communicatie en meedenken met ons als bruidspaar. In de maanden naar onze bruiloft toe hebben ze heel goed met ons meegedacht. Helaas door onverhoopte en onverwachte persoonlijke omstandigheden lukte het Lara Leaves niet om op onze bruiloft te zijn. Desondanks en terwijl Maartje wel andere dingen aan haar hoofd had heeft ze die ochtend ervoor gezorgd dat er vervanging was zodat we toch akoestische live muziek op onze bruiloft hadden. Dank je wel voor alles Maartje & Sander! We hopen jullie alsnog en weer op een ander moment weer te kunnen boeken!

14-08-2022

Ceremonie & Borrel Marloes & Michel

Lara Leaves heeft de ceremonie en borrel op onze bruiloft voorzien van een fantastische muzikale omlijsting. Heerlijk geluid, fantastische sfeer en last but not least zijn Sander en Maartje onwijs aardig en benaderbaar. Enorm veel dank voor jullie deel in onze bruiloft 🙏

02-07-2022

Ceremonie & Borrel AnneMarie & Rene

Amazing band ❤️
Lara Leaves made our wedding day perfect. They performed great songs during our ceremony and the reception, we danced, laughed and had so much fun! We can highly recommend them 👍

Mei & Juni 2022
Bedrijfsborrel Tour, Sheli

Zodra deze 2 beginnen te spelen en zingen wordt iedereen blij! Super uitstraling samen! Van Neil Diamond tot Blof en alles wat ertussen zit.

20-05-2022

Avondfeest Bruiloft Nikki & Jasper

Lara Leaves is echt een geweldige band. Ze traden op mijn bruiloft op en eigenlijk heeft de dansvloer continu vol gestaan. Heerlijke muziek en iedereen was erg positief over het optreden. Zeker een aanrader!

12-05-2022

Avondfeest Bruiloft Nelleke & Anne

Het was echt perfect! Maartje en Sander voelen de sfeer aan en spelen daar op in met alleen maar fantastische nummers. Jullie hebben er voor gezorgd dat onze feestavond compleet was 😍👌🏼 Bedankt!

06-05-2022

Jubileum Paul & Ans

Wat een feest hebben we gehad op vrijdag 6 mei! Een feest dat vooral door jullie drieën spectaculair werd!
Alles klopte, de verzoeknummers werden gebracht alsof ze al jaren in het repertoire zaten, dat vergt een super goede voorbereiding. Ook op de sfeer van het feest speelden jullie geweldig in! Het plezier spatte ervan af!😄
De dansvloer was van begin tot eind overbezet. Dat wil toch wel wat zeggen!!
We kregen veel enthousiaste reacties. Ook het contact met jullie was al snel heel warm en persoonlijk! Heel veel dank nogmaals!

29-08-2021
Avondfeest Bruiloft Kim & Wouter

"Vanaf moment één in jullie huiskamer concert een klik! Voelde kippenvel toen ik bij jullie op de bank zat. Ons festivalbruiloft de liefde 4 en was compleet met jullie! Alle gasten bleven slapen en we maakten er een heerlijk weekend van. Voetjes van de vloer met jullie muzikaliteit! Jullie stralen samen. En vierde de liefde echt met ons mee!"

21-08-2021

Ceremonie & Borrel Jorien & Emrah

"Wat hebben we van jullie repertoire genoten! Veel positieve reacties van onze gasten ontvangen. Overgang van de nummers waren perfect, lekker spontaan, prachtige stem (dat is licht uitgedrukt) en leuke stel samen! Nogmaals dank dat jullie onze bruiloft compleet hebben gemaakt!"

07-08-2021

Avondfeest Bruiloft Natalia & Andrew

"Amazing small wedding performance!These guys were an absolute hit at our wedding and did a fantastic job! We were worried that our party would be too small to get wild, but these guys made the event incredibly fun! They were able to read the guests very well and got them all dancing, singing and having a really great time! Everyone after the event commented on how awesome they were and asking how we found them :)"

13-06-2021

Ceremonie Laura & Rens

"Maartje en Sander hebben de muziek bij onze ceremonie verzorgd. Wij zijn ontzettend blij dat we hen hiervoor gevraagd hebben- de muziek klopte helemaal met het plaatje dat wij voor ogen hadden en wij hebben achteraf ook veel complimenten mogen ontvangen over hoe zij dit samen neergezet hebben. Naar ons idee dan ook een absolute aanrader!"

02-10-2020

Ceremonie Kim & Roel

"Op 2 oktober hebben we mogen genieten van Lara Leaves bij onze ceremonie. We kunnen van harte aanraden om Maartje en Sander bij je ceremonie te hebben! Ze nemen niet meer ruimte in dan 2 gewone gasten, maar zorgen wel voor een heel warm en intiem sfeertje. Ze stralen en genieten overduidelijk van het spelen! Achteraf gezien zijn we ergens wel blij dat we het feest moesten annuleren, want anders waren we nooit op het idee gekomen om ze bij onze ceremonie uit te nodigen. Dit hadden we voor geen goud willen missen! Maartje, Sander, heel hartelijk dank voor jullie prachtige muziek tijdens onze ceremonie! Het was ontroerend, mooi...alles wat we hadden gehoopt en meer!"

13-08-2020

Avondborrel Bruiloft Ilse & Michel

"Mede dankzij Lara Leaves hebben wij een fantastisch avondfeest gehad op onze bruiloft. Maartje en Sander kunnen echt geweldig mooi zingen en dit begeleiden met hun muziek. Hier hebben we van onze gasten veel complimenten voor gekregen. Ondanks dat er door de corona maatregelen niet gedanst mocht worden, hebben zij de sfeer zo neergezet, dat het als een gewone dansavond voelde. Ook hebben zij het nummer voor onze openingsdans tot in detail ingestudeerd, zodat de timing voor onze dans perfect ging. Een absolute aanrader voor een feest!"

04-09-2020

Avondfeest Jet & Wim

"Afgelopen vrijdag speelden jullie op onze bruiloft in de Woeste Hoeve. Ondanks de beperkingen door de Corona hebben jullie de juiste noot geraakt en door jullie persoonlijke aanpak en betrokkenheid ervoor gezorgd dat we een perfecte muzikale avond hebben gehad.

 

Dank jullie wel voor jullie bijdrage aan onze onvergetelijke dag"

28-12-2019

Jubileum Hanneke & Arjan

"Wat leuk dat jullie met je 3-koppige band ons feestje tot een prachtfeest maakten. We hebben genoten en veel leuke reacties ontvangen; voor velen een onbekende en aangenaam verrassende band. Het geluid was niet té overheersend maar lekker dansbaar. Top dat jullie gehoor gaven aan verzoeknummers en daar een persoonlijk tintje aan gaven. ("Blauwe dag" werd op tekst van onze dochters "Ouwe dag".) Professioneel én laagdrempelig; groots én subtiel. Enthousiast en veelzijdig. Oja en super dat Maartje en Sander zo perfect aangevuld worden door toetsenist Sven. Dank jullie wel!"

29-11-2019

Bedrijfsborrel

"Top entertainment.Gewoon een erg goed duo. Ze klinken erg goed zowel vocaal als muzikaal. Ook voelen ze de sfeer goed aan en spelen daar erg goed op in. M.a.w. echt een aanrader en als de gelegenheid er is zullen we ze zeker weer vragen. Gr. Rob"

02-11-2019

Verjaardag Karel

"Top! Maartje en Sander speelden tijdens mijn 50-jarige verjaardagsfeestje. Ze waren enorm goed in staat zich aan te passen aan de sfeer en het publiek. Op de achtergrond als de stemming daarom vroeg en op de voorgrond als er aanleiding was. En ze zijn ook nog eens goed voorbereid en ontzettend plezierig in het contact. Absolute aanrader voor sfeerverhoging tijdens feestje! Veel dank"

20-09-2019

Avondfeest Bruiloft Gwen & Bas

"Onze bruiloft was een groot familie feest, 150 mensen waarvan 40 kinderen! Dat is een grote uitdaging want als de kinderen moe zijn nemen ze de ouders mee naar huis, en raakt de dansvloer leeg. Dat wilde we niet dus zochten we naar een kind-vriendelijke band. We kwamen uit bij Lara Leaves en mochten komen luisteren naar een kijk sessie. De sfeer was super en Maartje zong prachtig,  dat gaf al veel vertrouwen.  Daarnaast waren ze ook nog bereid om een openingsdans in te studeren én een nummer te begeleiden dat een nichtje graag wilde zingen voor ons. Het was een waanzinnig feest de kinderen hadden een fantastische avond, alle verzoek nummers konden, niets was te gek, ook later op de avond kon een vriendin nog spontaan een nummer mee zingen. Zo wisten ze er een groot feest van te maken, helemaal afgestemd op de avond. Ook het gooien van het boeket was heel leuk, we hadden dat niet besproken maar een moment oogcontact met Maartje en een paar minuten later stonden alle vrijgezelle dames op de dansvloer.  Kortom als je een band zoek die bereid is om alles uit de kast te trekken om jouw avond helemaal te laten slagen, dan kunnen we Lara Leaves 100% aanbevelen!"

07-09-2019

Verjaardag Patricia

"Wat hebben we enorm genoten van jullie aanwezigheid op ons tuinfeest. Van jullie muzikaliteit, maar ook van jullie persoonlijkheid. Er werd goed op de sfeer en verzoekjes ingespeeld. We hebben erg veel complimenten ontvangen. Jong en oud....jullie wisten iedereen op de dansvloer te krijgen. Nogmaals dankjewel, jullie zijn toppers."

29-09-2018

Bruiloft Mariette & Axel

"Onze bruiloft was helemaal fantastisch door de muzikale bijdrage van Lara Leaves! Werkelijk al onze verzoekjes werden prachtig gecoverd en door jullie warme en enthousiaste uitstraling was er heel spontaan contact met ons en onze gasten. Jullie zijn een garantie voor een geslaagd feest! Echt een aanbeveling!! Bedankt!!"

22-09-2018

Ceremonie Judith & Dennis

"Echt een onvergetelijke mooie bijdrage hebben jullie gegeven aan onze bruiloftsceremonie. Jullie zijn in staat geweest om de juiste sfeer te creëren en onze persoonlijke favorieten tijdens de ceremonie zijn bijzonder mooi gezongen door jullie.​We keken er al enorm naar uit, maar de verwachtingen zijn zelfs nog overtroffen! Heel veel dank! We gunnen nog veel mensen jullie bijdrage bij het vieren van belangrijke momenten in het leven."

14-07-2018

Receptie Huwelijk Peter

"Lara Leaves speelde tijdens de receptie van ons trouwfeest. Hun enthousiasme werkte aanstekelijk, ze konden vlot met verzoekjes om en zochten voortdurend interactie met het publiek. Dankzij hen zat de sfeer meteen goed en kwam ons feest vlot op gang. Het moment dat ze plots een kinderliedje speelden voor onze dochter van 7 maanden: prijsloos. We kregen ook heel veel complimenten over deze band, mensen vroegen zich vaak af waar we deze hadden gevonden."

15-06-2018

Ceremonie & Borrel Nicole & Rene

"Fantastische dag gehad! Lara Leaves heeft bij ons de muziek bij de ceremonie en middagborrel verzorgd. Zowel wij als onze gasten hebben enorm genoten en tijdens de ceremonie zelfs bij iedereen een brok in de keel bezorgd door de mooie stem van Maartje. Ze hebben echt een mooie chemie met elkaar, waarbij je kan zien dat ze zelf ook echt genieten van muziek maken. Naast mooie muziek maken zijn ze ook heel prettige personen."

10-02-2018

Verjaardagsfeest Ingrid

"Wat een prachtige stemmen, muzikaliteit, sprankeling en een super fijne sfeer! Maartje en Sander wat een fantastische band zijn jullie. Dank voor jullie muzikale invulling bij mijn feestje! Iedereen was enthousiast en we hebben heerlijk gedanst en gezongen. Al mijn verwachtingen zijn overtroffen, dank!!"

08-02-2018

Avondfeest Bruiloft Jennifer & Stefan

"Wat een feest hebben jullie van onze bruiloft gemaakt. Iedereen, onze jongste gast was 2 en de oudste 75 heeft genoten. Jullie zijn erin geslaagd zelfs mijn moeder te laten dansen, wat een mooi moment was dat! Van te voren goed contact gehad waarin we onze wensen door konden geven. Het was zo leuk om te horen dat alles wat we benoemd hadden terug is gekomen in jullie speellijst. Daarnaast konden onze gasten verzoekjes indienen waar jullie meteen op in gingen. Een aanrader voor iedereen!"

bottom of page