Media & reviews

akoestische coverband

Lara Leaves is een akoestische coverband geschikt voor bruiloft, feest & achtergrond. Deze band is misschien klein in bezetting (akoestisch duo of trio) maar groots in energie met een volle sound. 

 

Het repertoire bestaat uit hét beste uit zestig jaar popmuziek, met daarnaast veel ruimte voor spontane verzoekjes. ​Voor ons staat een persoonlijke aanpak voorop. Zowel de muzikaliteit, spontaniteit als interactie maakt Lara Leaves uniek als coverband, geschikt voor bruiloft, feest of andere gelegenheden. Gangmaker op de dansvloer of intiem op de achtergrond.

Staat er een bruiloft, borrel of feest in de planning? Check onze akoestische coverband voor live muziek maat. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om te kijken hoe onze band jouw dag onvergetelijk kan maken.

  • Facebook - Lara Leaves, akoestische coverband, akoestisch duo
  • Instagram - Lara Leaves, akoestische coverband, akoestisch duo
  • YouTube - Lara Leaves, akoestische coverband, akoestisch duo
 
reviews 2020

"Op 2 oktober hebben we mogen genieten van Lara Leaves bij onze ceremonie. We kunnen van harte aanraden om Maartje en Sander bij je ceremonie te hebben! Ze nemen niet meer ruimte in dan 2 gewone gasten, maar zorgen wel voor een heel warm en intiem sfeertje. Ze stralen en genieten overduidelijk van het spelen! Achteraf gezien zijn we ergens wel blij dat we het feest moesten annuleren, want anders waren we nooit op het idee gekomen om ze bij onze ceremonie uit te nodigen. Dit hadden we voor geen goud willen missen! Maartje, Sander, heel hartelijk dank voor jullie prachtige muziek tijdens onze ceremonie! Het was ontroerend, mooi...alles wat we hadden gehoopt en meer!"

- Bruiloft Roel & Kim -

Dengh, 02/10/20

"Mede dankzij Lara Leaves hebben wij een fantastisch avondfeest gehad op onze bruiloft. Maartje en Sander kunnen echt geweldig mooi zingen en dit begeleiden met hun muziek. Hier hebben we van onze gasten veel complimenten voor gekregen. Ondanks dat er door de corona maatregelen niet gedanst mocht worden, hebben zij de sfeer zo neergezet, dat het als een gewone dansavond voelde. Ook hebben zij het nummer voor onze openingsdans tot in detail ingestudeerd, zodat de timing voor onze dans perfect ging. Een absolute aanrader voor een feest!"

- Bruiloft Michel & Ilse -

Rijssen, 13/08/20

 
 
reviews 2019

"Wat leuk dat jullie met je 3-koppige band ons feestje tot een prachtfeest maakten. We hebben genoten en veel leuke reacties ontvangen; voor velen een onbekende en aangenaam verrassende band.

Het geluid was niet té overheersend maar lekker dansbaar. Top dat jullie gehoor gaven aan verzoeknummers en daar een persoonlijk tintje aan gaven. ("Blauwe dag" werd op tekst van onze dochters "Ouwe dag".)

Professioneel én laagdrempelig; groots én subtiel. Enthousiast en veelzijdig. Oja en super dat Maartje en Sander zo perfect aangevuld worden door toetsenist Sven. Dank jullie wel! Arjan & Hanneke"

- Jubileum Arjan & Hanneke -

Barchem, 28/12/19 -

"Kom ik als gast op de verjaardag van mijn zwager in de Zaanstreek. Ontmoet ik muzikanten uit mijn eigen streek, de liemers!! Verzoekjes werden uitdagingen, maar jullie zijn ze aangegaan. Hoogtepunten, de Dolly Dots en Normaal ( in dialect, in de Zaanstreek door de harde kern van begin tot eind meegezongen).
Jullie zijn toppers!!!!!"

- Verjaardagsfeest Jeroen - Nauerna, 30/11/19-

 
reviews 2018

"Sander en Maartje wat een mooi perfect zingend duo wat heeft iedereen genoten van jullie. Krijg nog steeds berichtjes binnen van de geweldige zang, door jullie was het een topavond. 

Nogmaals super veel dank en graag tot een volgende gelegenheid.​"

- Verjaardag Astrid -

Ridderkerk, 08/12/18

"Onze bruiloft was helemaal fantastisch door de muzikale bijdrage van Lara Leaves! Werkelijk al onze verzoekjes werden prachtig gecoverd en door jullie warme en enthousiaste uitstraling was er heel spontaan contact met ons en onze gasten. Jullie zijn een garantie voor een geslaagd feest! Echt een aanbeveling!! Bedankt!!"

- Bruiloft Mariette & Axel -

Heesch, 29/09/18