top of page

perfecte band voor bruiloft & feest

AKOESTISCHE COVERBAND

Sinds 2017 draait Lara Leaves fulltime als coverband voor bruiloften en feestjes door heel Nederland & België. Ons akoestisch duo en trio levert live muziek op maat door jouw wensen voorop te stellen en in te spelen op het moment. Met een breed repertoire, veel ervaring en vooral door een persoonlijke benadering maken wij ieder feest uniek en onvergetelijk.

Het grote 'verrassingseffect' is dat wij met een kleine bezetting een volle en energieke sound neer kunnen zetten. Gitarist Sander en zangeres Maartje maken standaard gebruik van een kickpedaal (bassdrum) en percussie (shakers & tamboerijn). Hierdoor is de akoestische band zowel geschikt voor een intieme setting als mooie aanleiding om met de voetjes van de vloer te gaan. Het akoestisch duo kan aangevuld worden met een toetsenist voor een extra muzikale laag.

 

Onze akoestische coverband is geschikt voor bruiloften (ceremonie, receptie, borrel, diner en avondfeest) maar ook voor tuinfeestjes, bedrijfsborrels en meer. Wij verzorgen invullingen tot 4 uur waarbij we gezamenlijk afspreken hoe de live sets verdeeld worden over de tijd. In onze pauzes draaien wij passende muziek via ons geluidssysteem (BoseL1 Pro32). 

 

Wij spelen versterkt akoestisch met een goede controle over ons volume. Zodoende zijn wij ook de geschikte band voor locaties die te maken hebben met geluidsrestricties. 

coverband, Lara Leaves, Akoestische coverband voor bruiloft, feest en achtergrond, band bruiloft, akoestisch duo
Voorproefje
Akoestische band voor bruiloft, feest en achtergrond, coverband, akoestische band

Kijksessie bijwonen?
Zondag 06 Oktober

Staat er een bruiloft op de planning? Is er een goede reden voor een feest? Kom eens langs op onze kijksessie waar wij een voorproefje geven van wat Lara Leaves als coverband te bieden heeft. Wij laten onszelf horen in duo-bezetting. Daarnaast is er genoeg ruimte om persoonlijk kennis te maken en de nodige vragen te stellen. Meld je aan per mail en jullie zijn van harte welkom! 

Onze Werkwijze

akoestische coverband

ONZE WERKWIJZE

Maartje de Bruin, zangeres akoestische coverband, akoestisch duo, akoestisch trio, coverband

Puur & Energiek

Coverband Lara Leaves staat bekend om de volle sound en energieke optredens. Een intieme bezetting met een gitarist & zangeres die samen met een elektronische kickdrum en percussie de sound van een volle band kunnen neerzetten. Bruiloften en feestjes worden intiemer waardoor een akoestisch duo passend is voor de setting en wendbaar genoeg om mee te gaan met de sfeer. Gezellig een praatje maken en dansje wagen zitten elkaar niet in de weg omdat we ons volume onder controle houden. 

 

Maak van het akoestisch duo een trio door de bezetting uit te breiden met een toetsenist. Driestemmige koortjes en een bredere sound geven net dat beetje extra. Heerlijke liedjes tijdens het borrelen of toch de dansvloer op?  Wij gaan met jou en je gasten mee!

Zijn er naast onze muzikale invulling nog speeches, stukjes of wellicht een trouwambtenaar die van ons geluidssysteem gebruik wenst te maken? Geen probleem, wij horen vooraf graag waarbij we kunnen helpen. 

Lara Leaves, Sander Thuss, Gitarist akoestische coverband, akoestische band, bruiloft, muziek duo

Persoonlijke Aanpak

Bij Lara Leaves heb je niet te maken met een tussenpersoon of boekingskantoor. Je hebt direct contact met zangeres Maartje & gitarist Sander om zo makkelijk jouw wensen te kunnen bespreken en samen een mooie muzikale invulling  maken voor jouw bruiloft, borrel of feest. Via (beeld)bellen, appen of per mail houden we contact in aanloop van de grote dag.

Graag horen wij jouw muzikale smaak en speciale verzoekjes voor bijvoorbeeld een openingsdans, ceremonie of gewoon omdat deze niet mogen ontbreken op jouw feest. Door bijvoorbeeld het toesturen van een spotify-lijst kunnen wij jouw favorieten opnemen in ons repertoire van de dag zodat de muzikale soundtrack past bij jullie wensen. We kijken en luisteren tijdens het optreden goed naar jou en je gasten en spelen zo in op de gewenste sfeer.

 

Check ook onze kijksessie om een keertje langs te komen voor een voorproefje of kom langs tijdens een openbaar optreden bij jou in de buurt.

ValerieVisschedijk, akoestisch duo, akoestische band, coverband, muziek duo, bruiloft, feest

Even praktisch

Wij zullen de gehele muzikale invulling verzorgen in het vooraf afgesproken tijdsbestek (tot 4 uur), inclusief de muziek tijdens onze pauzes. Onze live sets bestaan doorgaans uit sets van 45 minuten (bij een bruiloft ceremonie wordt de muziek natuurlijk op maat gemaakt).

 

Lara Leaves boeken kan al vanaf € 660,-. De meest geboekte invulling is ons akoestisch duo voor 3 sets van 45 minuten in een tijdsbestek van 3 uur voor € 900,-. De bedragen zijn exclusief 9% btw en reiskosten maar inclusief techniek. We mailen altijd een passende offerte op basis van jouw wensen.

 

Om ons werk zo goed mogelijk te kunnen doen zijn er enkele praktische zaken die wij als akoestische coverband nodig hebben. Hier even de belangrijkste punten op een rij: 

> Speciale verzoekjes horen wij graag uiterlijk 2 weken vooraf.

> Een speelplek van 3x3m (hoogte 2,5m, ivm geluidspaal) met vlakke ondergrond beschermd tegen de elementen (zon, regen, etc.). 

> Stroompuntje van 220v binnen 10m van de speelplek. 

> Aanwezigheid van water, bier en frisdrank.

> Zie de algemene voorwaarden voor een uitgebreid overzicht.

Repertoire
Coverband bruiloft, kleine band feest, akoestisch duo, akoestische band, muziek duo

REPERTOIRE

60 JAAR HITS

De mogelijkheden zijn onbeperkt met Lara Leaves als akoestische coverband. Wil je lekkere live muziek op de achtergrond of wellicht een dansje wagen? Met jaren ervaring en een brede muzikale database spelen wij in op de gasten en zetten zo de gewenste sfeer neer. 

Van The Beatles tot Justin Bieber & van K3 tot Metallica. 

​Zestig jaar hits uit de popmuziek komen voorbij in het repertoire van deze akoestische band. Guilty pleasures, hits uit de top 40 maar vooral ook veel top 2000 repertoire.

bottom of page