contact

akoestische coverband

Staat er een bruiloft in de planning, een bedrijfsborrel of wellicht een feest? Neem contact met ons op om te kijken of akoestische coverband Lara Leaves iets voor jouw gelegenheid kan betekenen.

​Op basis van jouw wensen sturen wij een vrijblijvende offerte met verschillende opties (tijden, bezetting, prijzen). Je kan met ons vele kanten op zodat wij het perfecte muzikale plaatje kunnen creëren. Wij denken graag met je mee op welke manier live muziek een ware aanvulling kan zijn op jouw bruiloft, feest, borrel, etc. Bel, mail of vul het contactformulier in en je hoort snel van ons.

Groetjes
Maartje & Sander

Tel: 06-51447128 (Sander)

Mail: info@laraleaves.com

P.s. Mocht je binnen 48 uur geen reactie van ons hebben ontvangen? Check dan even je spam-box. 

Akoestische coverband, akoestische band,

Kijksessie bijwonen?

tijdelijk uitgesteld ivm covid

contactformulier
arrow&v

Lara Leaves

akoestische coverband

Akoestische band Lara Leaves verzorgt live muziek  op bruiloft, feest en als achtergrondmuziek. Een intieme bezetting met een hoge dosis energie & volle sound. Heerlijke akoestische muziek voor kleine gelegenheden maar ook perfect om alle gasten aan het dansen te krijgen.

Dit akoestisch duo of trio levert live muziek op maat. Speciale liedjes worden ingestudeerd en er is gelegenheid voor spontane verzoekjes op het moment zelf. Samen met de gasten maken wij er een onvergetelijk feest van.

​De perfecte coverband uit Gelderland voor jouw bruiloft, feest of op de achtergrond.

Akoestische coverband, akoestische band, akoestisch duo, coverband bruiloft, band feest

VOLG Ons

Kvk. 64026302

Site by Lara Leaves