top of page

akoestische coverband

Contact

Staat er een bruiloft in de planning, een bedrijfsborrel of wellicht een feest? Neem contact met ons op om te kijken of akoestische coverband Lara Leaves iets voor jouw gelegenheid kan betekenen.

​Op basis van jouw wensen sturen wij een vrijblijvende offerte met verschillende opties (tijden, bezetting, prijzen). Je kan met ons vele kanten op zodat wij het perfecte muzikale plaatje kunnen creëren. Wij denken graag met je mee op welke manier live muziek een ware aanvulling kan zijn op jouw bruiloft, feest, borrel, etc. Bel, mail of vul het contactformulier in en je hoort snel van ons.

Groetjes
Maartje & Sander

Tel: 06-51447128 (Sander)

Mail: info@laraleaves.com

ValerieVisschedijk, akoestisch duo, akoestische band, coverband, muziek duo, bruiloft, fee

Kijksessie bijwonen?

Op een nog nader te bepalen Zondag in Oktober zijn jullie weer welkom in onze woonkamer!

Staat er een bruiloft op de planning? Is er een goede reden voor een feest? Kom eens langs op onze kijksessie waar wij een voorproefje geven van wat Lara Leaves als coverband te bieden heeft. Wij laten onszelf horen als akoestisch duo tijdens een huiskamer sessie te Beek, Montferland. Daarnaast is er genoeg ruimte om persoonlijk kennis te maken en de nodige vragen te stellen. Meld je aan per mail en jullie zijn van harte welkom!

contactformulier

Bedankt voor je bericht. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Groetjes Maartje & Sander

bottom of page