top of page

AKOESTISCHE BAND | COVERBAND

perfecte akoestische band voor bruiloft & feest

Sinds 2017 draait Lara Leaves fulltime als akoestische band voor bruiloften en feestjes door heel Nederland. Ons akoestisch duo en trio levert live muziek op maat door jouw wensen voorop te stellen. Met een breed repertoire, veel ervaring en vooral door een persoonlijke benadering maken wij ieder feest uniek en onvergetelijk.

 

Lara Leaves is als akoestische band al te boeken vanaf € 660,-. Wij maken altijd een passende offerte op basis van wensen, tijden, locatie en bezetting. Ons meest geboekte invulling is ons akoestische duo voor een tijdsbestek van 3 uur (vanaf € 900,-).

Het grote 'verrassingseffect' is dat wij met een kleine bezetting een volle en energieke sound neer kunnen zetten. Gitarist Sander en zangeres Maartje maken standaard gebruik van een kickpedaal (bassdrum) en percussie (shakers & tamboerijn). Hierdoor is de akoestische band zowel geschikt voor een intieme setting als de gangmaker op de dansvloer. Ons duo kan aangevuld worden met toetsenist Sven voor een extra muzikale laag en driestemmige koortjes.

akoestische band, muziek duo, lara leaves, bruiloft, feest, borrel

akoestische band

onze werkwijze

Coverband bruiloft, kleine band feest, akoestisch duo, akoestische band, muziek duo

REPERTOIRE

60 JAAR HITS

De mogelijkheden zijn onbeperkt met Lara Leaves als akoestische coverband. Wil je lekkere live muziek op de achtergrond of wellicht een dansje wagen? Met jaren ervaring en een brede muzikale database spelen wij als semi akoestische band in op de gasten en zetten zo de gewenste sfeer neer. 

Van The Beatles tot Justin Bieber & van K3 tot Metallica. 

​Zestig jaar hits uit de popmuziek komen voorbij in het repertoire van deze akoestische band. Guilty pleasures, hits uit de top 40 maar vooral ook veel top 2000 repertoire.

bottom of page