top of page

Muziek Duo

muzikaal duo voor jouw feestje

Een verjaardag, jubileum, of gewoon het leven vieren? Wij komen graag jouw feest muzikaal omlijsten met ons muziek duo. Sinds 2017 draait Lara Leaves fulltime als akoestische band voor bruiloften en feestjes door heel Nederland. Ons muzikale duo Maartje & Sander levert live muziek op maat door jouw wensen voorop te stellen. Met een breed repertoire, veel ervaring en vooral door een persoonlijke benadering maken wij ieder feest uniek en onvergetelijk.

Het grote 'verrassingseffect' is dat wij met een kleine bezetting een volle en energieke sound neer kunnen zetten. Gitarist Sander en zangeres Maartje maken standaard gebruik van een kickpedaal (bassdrum) en percussie (shakers & tamboerijn). Hierdoor is de akoestische band zowel geschikt voor een intieme setting als de gangmaker op de dansvloer. Het muziek duo kan aangevuld worden met toetsenist Sven voor een extra muzikale laag en driestemmige koortjes.

muziek duo, muzikaal duo, akoestisch duo, borrel, feest, tuinfeest, bruiloft

onze werkwijze

muziek duo feest & partij

Maartje de Bruin, zangeres akoestische coverband, muziek duo, band, muzikaal duo
Puur & Energiek

Muziek duo Lara Leaves staat bekend om de volle sound en energieke optredens. Een intieme bezetting met een gitarist & zangeres die samen met een kickdrum en percussie de sound van een volle band kunnen neerzetten. Maak van het akoestisch duo een trio door de bezetting uit te breiden met een toetsenist. Wel lekker dansbaar op je feest en geen piepende oren ;)

Lara Leaves, Don Voogt, Sander Thuss, Gitarist, Akoestisch duo, Muziek duo
Persoonlijke Aanpak

Bij Lara Leaves heb je niet te maken met een tussenpersoon of boekingskantoor. Je hebt direct contact met zangeres Maartje & gitarist Sander om zo makkelijk jouw wensen te kunnen bespreken voor je feest. Zo maken wij de muzikale bijdrage zo passend mogelijk voor jouw feest, bruiloft, etc. Check ook onze kijksessie om een keertje langs te komen voor een voorproefje van onze muzikale duo.

ValerieVisschedijk, Lara Leaves, Muziek duo, muzikaal duo, live muziek
live muziek op maat

Graag horen wij jouw muzikale smaak en speciale verzoekjes voor bijvoorbeeld een openingsdans, ceremonie of gewoon omdat deze niet mogen ontbreken op jouw feest. Daarnaast staat onze akoestische band bekend om het aannemen van spontane verzoekjes. Laat ook jouw gasten de soundtrack van de dag bepalen. 

Repertoire

60 jaar hits

De mogelijkheden zijn onbeperkt met Lara Leaves als muziek duo. Wil je lekkere live muziek op de achtergrond of juist de voetjes van de vloer op jouw feest? Met jaren ervaring en een brede muzikale database spelen wij in op de gasten en zetten zo de gewenste sfeer neer. 

Van The Beatles tot Justin Bieber & van K3 tot Metallica. 

​Zestig jaar hits komen voorbij in het repertoire van deze akoestische band waarbij ingespeeld wordt op de wensen van de gasten. Guilty pleasures, hits uit de top 40 maar vooral ook veel top 2000 repertoire.

bottom of page