top of page

Live muziek kerst

perfecte akoestische band voor de kerstdagen

De vuurkorf mag weer aan en de glühwein en chocomelk kunnen weer opgewarmd worden. Het is tijd om samen te komen op de kerst- of eindejaarsborrels! Als akoestisch duo en trio biedt Lara Leaves live muziek om de kerstsfeer te ondersteunen. Kerstliedjes afgewisseld met top 2000 hits. Met een breed repertoire, veel ervaring en vooral door een persoonlijke benadering verzorgen wij iedere kerstborrel, kerstdiner of bedrijfsborrel van passende live muziek.

 

Wij maken altijd een passende offerte op basis van wensen, tijden, locatie en bezetting. Ons meest geboekte invulling is ons akoestische duo voor een tijdsbestek van 3 uur (vanaf € 900,-).

Het grote 'verrassingseffect' is dat wij met een kleine bezetting een volle en energieke sound neer kunnen zetten. Gitarist Sander en zangeres Maartje maken standaard gebruik van een kickpedaal (bassdrum) en percussie (shakers & tamboerijn). Hierdoor is de akoestische band zowel geschikt voor een intieme setting als de gangmaker op de dansvloer. Ons duo kan aangevuld worden met toetsenist Sven voor een extra muzikale laag en driestemmige koortjes.

Kerst, live muziek, borrel, muziek duo, bedrijf, akoestisch duo, zangeres, kerst

akoestische band kerst

onze werkwijze

live muziek kerst, kerstborrel, akoestisch duo, bedrijfsborrel, band, duo, kerst
Puur & Energiek

Akoestische band Lara Leaves staat bekend om de volle sound en energieke optredens. Maar werkt ook perfect als achtergrondmuziek. Een intieme bezetting met een gitarist & zangeres die samen met een kickdrum en percussie de sound van een volle band kunnen neerzetten. Maak van het akoestisch duo een trio door de bezetting uit te breiden met een toetsenist. Heerlijk dansbaar zonder dat het volume op standje tien moet!

akoestisch trio, kerstborrel, kerstdiner, bedrijfsborrel, live muziek, duo, live muziek
Persoonlijke Aanpak

Bij Lara Leaves heb je niet te maken met een tussenpersoon of boekingskantoor. Je hebt direct contact met zangeres Maartje & gitarist Sander om zo makkelijk jouw wensen te kunnen bespreken. Zo maken wij de muzikale bijdrage zo passend mogelijk voor jouw borrel, bedrijfsevenement, kerstdiner, eindejaarsborrel, etc. Check ook onze kijksessie om een keertje langs te komen voor een voorproefje van onze akoestische band.

live muziek kerst, kerstliedjes, top 2000, akoestisch duo, band kerst, achtergrondmuziek
live muziek op maat

Met kerst mogen kerstliedjes natuurlijk niet ontbreken en vinden wij top 2000 repertoire ook altijd heerlijk om te spelen. Maar graag horen wij jouw muzikale smaak en speciale verzoekjes om de live muziek passend te maken. Daarnaast staat onze akoestische band bekend om het aannemen van spontane verzoekjes tijdens de gelegenheid. Laat ook jouw gasten de soundtrack van de dag bepalen. 

Akoestische band kerst, kerstborrel, live muziek, bedrijf

Repertoire

60 jaar hits

De mogelijkheden zijn onbeperkt met Lara Leaves als akoestische band. Wil je lekkere live muziek op de achtergrond of juist de voetjes van de vloer? Met jaren ervaring en een brede muzikale database spelen wij in op de gasten en zetten zo de gewenste sfeer neer. 

Van The Beatles tot Justin Bieber & van K3 tot Metallica. 

​Zestig jaar hits komen voorbij in het repertoire van deze akoestische band waarbij ingespeeld wordt op de wensen van de gasten. Guilty pleasures, hits uit de top 40 maar vooral ook veel top 2000 repertoire.

bottom of page